-10% για παράδοση σε 1 ώρα

εισάγετε κωδικό: 1HOUR

FAQs

1. Είναι ασφαλή τα προσωπικά μας δεδομένα;

Η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων είναι μία πολύ σοβαρή υπόθεση για εμάς, ενώ η ιστοσελίδα λειτουργεί σύμφωνα με τις προβλέψεις της ισχύουσας νομοθεσίας. Παρακαλούμε δείτε τους αναλυτικούς όρους της πολιτικής απορρήτου στον εξής σύνδεσμο https://magicsanta.gr/politiki-aporitou/ πριν προχωρήσετε σε εγγραφή. Σε κάθε περίπτωση, καλό είναι να γνωρίζετε ότι το video που παραγγέλνετε, παραδίδεται μόνο σε εσάς, μέσω του λογαριασμού σας και δεν δημοσιεύεται πουθενά, ενώ οι φωτογραφίες που θα επιλέξετε να εντάξετε στο video, τοποθετούνται εκεί αυτοματοποιημένα, μέσω ειδικά σχεδιασμένου λογισμικού, χωρίς ανθρώπινη παρεμβολή και επεξεργασία. Οι φωτογραφίες και οι πληροφορίες που μας παρέχετε για τη δημιουργία του video, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την παραγωγή του, ενώ παραμένουν αποθηκευμένες έως τις 31/1/2021 για λόγους εύρυθμης λειτουργίας της ιστοσελίδας. Μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας, τα στοιχεία αυτά σβήνονται οριστικά.

2. Τι πρέπει να κάνω αν δεν βρίσκω το όνομα του παιδιού μου στη λίστα με τα ονόματα;

Σε αυτή την περίπτωση, επιλέγετε μία από τις γενικές προσφωνήσεις που υπάρχουν. Θα ήταν χαρά μας να μας το επισημάνετε, για να εντάξουμε το συγκεκριμένο όνομα σε μελλοντικές εκδόσεις.

3. Αν ανακαλύψω κάποιο λάθος στην υποβληθείσα παραγγελία ή στο παραδοτέο video, τί μπορώ να κάνω;

Θα ήταν σκόπιμο να μας γράψετε συγκεκριμένα το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στο mail επικοινωνίας hohoho@magicsanta.gr, έτσι ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή υποστήριξη.

4. Γιατί είναι πιο ακριβές οι express παραδόσεις ή τα αρχεία με υψηλότερη ανάλυση;

Είναι καθαρά για λόγους κοστολογίου, λόγω των τεχνικών επιπλοκών που προέρχονται από αυτές τις επιλογές.

5. Γιατί δεν προχωράω από το Βήμα 1 στο Βήμα 2;

Βεβαιωθείτε ότι έχετε καταχωρήσει όλα τα ζητούμενα στοιχεία και τις απαιτούμενες φωτογραφίες στα αντίστοιχα πεδία πριν προχωρήσετε από ένα βήμα στο επόμενο.

6. Εάν επιθυμούμε να δωρίσουμε ένα video σε κάποια άλλη οικογένεια, πώς μπορούμε να το κάνουμε;

Μπορείτε να προχωρήσετε στην αγορά ενός voucher δώρου (Δωροκάρτα), μέσω της σχετικής επιλογής στην ιστοσελίδα μας. Υπάρχει η δυνατήτητα επιλογής δωροκαρτας για 1 παιδί καθώς και δωροκάρτα για 2 ή περισσότερα παιδιά!

7. Μπορώ να αποθηκεύσω το video για να το βλέπω όποτε θέλω;

Βεβαίως! Το video είναι στην κατοχή σας και μπορείτε να το αποθηκεύσετε, μέσω του σχετικού πεδίου "Κατεβάστε το βίντεο" ακριβώς κάτω από το link προβολής στον λογαριασμό σας (όταν συνδέεστε από το mail ειδοποίησης). Επίσης, μπορείτε να αποθηκεύσετε το video μπαίνοντας στις "Παραγγελίες" του λογαριασμού σας και πατώντας "Λήψη βίντεο". Είναι σημαντικό να προχωρήσετε σε αποθήκευση, διότι στις 31/01/2021 το βίντεο σας θα διαγραφεί οριστικά. Επιπλέον, για τεχνικούς λόγους, είναι προτιμότερο να κάνετε download το video και να το βλέπετε σε όποια συσκευή επιθυμείτε (και όχι μέσω του link προβολής).

8. Υπάρχει περίπτωση οι φωτογραφίες μου να μη φαίνονται σωστά τοποθετημένες στα «κάδρα» του video;

Όχι εάν ακολουθήσετε τις σχετικές οδηγίες. Είναι σημαντικό να προσέχετε έτσι ώστε οι φωτογραφίες που κάνετε upload, να έχουν σωστό προσανατολισμό (οριζόντιο ή κάθετο σύμφωνα με τις προδιαγραφές που αναγράφονται).

9. Μπορώ να παραγγείλω video για πολλά παιδιά; Π.χ. για μία τάξη νηπιαγωγείου ή για ένα αθλητικό σωματείο ή για τα παιδιά εργαζομένων σε μια εταιρία;

Για τεχνικούς λόγους καθώς και για λόγους προστασίας προσωπικών δεδομένων, δεν είναι εφικτό να φτιαχτεί ένα video με παραλήπτες πολλά παιδιά απευθείας μέσα από μεμονωμένους ηλεκτρονικούς λογαριασμούς. Παρόλα αυτά, εάν επιθυμείτε να προχωρήσετε σε μία ομαδική παραγγελία άνω των 10 videos, θα ήταν μεγάλη μας χαρά να προσφέρουμε ένα ομαδικό κουπόνι με ειδική έκπτωση, το οποίο θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί προαιρετικά από τους ενδιαφερόμενους γονείς για κάθε παιδάκι/οικογένεια ξεχωριστά. Για ανάλογες περιπτώσεις, παρακαλούμε όπως μας απευθυνθείτε μέσω τηλεφώνου ή ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, ώστε να σας ενημερώσουμε για τη σχετική διαδικασία.

10. Έχω ειδικό κωδικό έκπτωσης, αλλά δεν περνάει η έκπτωση στο τελικό μου σύνολο, γιατί;

Βεβαιωθείτε ότι έχετε γράψει σωστά τον κωδικό έκπτωσης στο αντίστοιχο πεδίο και έχετε πιέσει το κουμπί “Εφαρμογή Κωδικού”.

11. Μπορώ να κάνω παραγγελία χωρίς να δημιουργήσω λογαριασμό;

Για λόγους ασφαλείας και προστασίας προσωπικών δεδομένων αυτό δεν είναι εφικτό. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη διαδικασία παραγγελίας του video σας ωστόσο με την ολοκλήρωση/υποβολή αυτής μετά την επιτυχή καταχώρηση του μέσου πληρωμής, δημιουργείται αυτόματα ένας λογαριασμός για εσάς. Θα λάβετε στο email που δηλώσατε κατά την παραγγελία σας, εκτός από την επιβεβαίωση υποβολής της παραγγελίας, ένα email καλωσορίσματος με τον προσωρινό κωδικό πρόσβασής σας, τον οπόίο μπορείτε να αλλάξετε ανά πάσα στιγμή μέσα από τη σχετική ενότητα του λογαριασμού σας. Στην περίπτωση αυτή, username είναι το email με το οποίο υποβάλατε παραγγελία, το οποίο μπορείτε επίσης να αλλάξετε.

12. Μπορώ να διαγράψω το λογαριασμό μου;

Βεβαίως, έχετε δικαίωμα να αιτηθείτε να διαγραφεί ο λογαριασμός σας ανά πάσα στιγμή. Το αίτημά σας ολοκληρώνεται το αργότερο εντός 10 εργάσιμων ημερών, όπως αναφέρεται στους Όρους και Προϋποθέσεις χρήσης του ιστοτόπου μας. Παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζί μας στο hohoho@magicsanta.gr για σχετικά αιτήματα.

13. Πώς μπορώ να γράψω μία κριτική για το προϊόν και την ιστοσελίδα Magic Santa;

Έχετε τη δυνατότητα να μας τη στείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο hohoho@magicsanta.gr και να τη δημοσιεύσουμε (ή όχι) κατόπιν σχετικής άδειας από εσάς.

14. Ποιός είναι ο Άγιος Βασίλης;

Για να μεταφέρουμε τη χριστουγεννιάτική μαγεία του Άη Βασίλη στη γλώσσα μας ;), μας έχει δανείσει τη φωνή του ο ηθοποιός Στάθης Μαντζώρος.

15. Πού μπορώ να απευθυνθώ εάν έχω απορίες, παράπονα ή αδυνατώ να καταλάβω κάποια λειτουργία;

Μπορείτε να μας καλέσετε στο 6936030100 ή να μας στείλετε mail στο hohoho@magicsanta.gr.

© 2021 Magic Santa. All rights reserved. Powered by Web Lab

Παρακαλώ περιμένετε όσο τα ξωτικά μας ανεβάζουν τις φωτογραφίες σας! Let it snow