Για ποιό λόγο δημιουργήσαμε το Magic Santa

Ως γονείς και οι ίδιοι, κουραστήκαμε από τα ατελείωτα υλικά παιχνίδια. Σκεφτήκαμε λοιπόν έναν τρόπο να χαρίσουμε στα παιδιά μοναδικά συναισθήματα αλλά και να μεταφέρουμε ένα όμορφο μήνυμα από τον Άη Βασίλη. Η ταινία Magic Santa είναι ένα φανταστικό χριστουγεννιάτικο δώρο που θελήσαμε να μοιραστούμε μαζί σας!

Και έτσι γεννήθηκε η ιδέα να δημιουργήσουμε ένα δώρο που γεννά όμορφα συναισθήματα και ταυτόχρονα μεταφέρει θετικά μηνύματα στα παιδιά. Ο Άγιος Βασίλης μοιράζεται τις σκέψεις του με τους μικρούς μας φίλους. Επαινεί όλα τα παιδιά, γι’αυτό ακριβώς που είναι. Και κάνει αυτά τα Χριστούγεννα ακόμη πιο ξεχωριστά.

Για τα πιο φωτεινά παιδικά χαμόγελα!

Με την ταινία μας θελήσαμε να αναπτερώσουμε την πίστη μας στον ‘Αη Βασίλη και τη μαγεία των Χριστουγέννων. Οι πιο αντικειμενικοί μας “κριτές” – τα παιδιά μας- τη λάτρεψαν την ταινία. Είμαστε βέβαιοι ότι και τα δικά σας παιδιά θα ενθουσιαστούν το ίδιο. Σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές με αξέχαστες στιγμές όλοι μαζί!

Μια μαγική οικογενειακή στιγμή

Ο Άγιος Βασίλης είναι υπέροχος, το video ήταν το καλύτερο δώρο για το παιδί μου…

Μαρία, μαμά

Ένα υπέροχο δώρο για τα παιδιά, αλλά και τους γονείς, αφού με έναν παραμυθένιο τρόπο τους βοηθάει να νιώσουν πάλι παιδιά!

Τάσος, μπαμπάς

Η ταινία μας χάρισε λίγη αληθινή μαγεία. Ευχαριστούμε πολύ!

Μαριλένα, Μαμά

Το Magic Santa είναι ένα συγκλονιστικό δώρο για τα παιδιά που πιστεύουν στη μαγεία των Χριστουγέννων. Η τέλεια αφορμή για ποιοτικό χρόνο με την οικογένεια.

Άσπα, εκπαιδευτικός

Συγκινητικό, ψυχαγωγικό, μαγευτικό! Συγχαρητήρια

Γιώτα, μαμά

Το πιο όμορφο δώρο για τη μικρή μου… Ευχαριστούμε Santa!

Νέλη, μαμά

Είναι εκπληκτικό. Ο μικρός πρέπει να ζήτησε να δει το video πάνω από 10 φορές στη σειρά και πάντα είχε την ίδια προσμονή.

Βάνα, μαμά

© 2024 Magic Santa. All rights reserved. Powered by Web Lab

Διάρκεια ταινίας: 16:24 | Παράδοση: 1 ώρα | 6h | 24 ώρες | Υπόθεση δυναμική
Παρακολουθούν τώρα: 8 άνθρωποι Μόλις αγόρασαν: 3 άνθρωποι

Ο Άγιος Βασίλης έχει μια σημαντική συζήτηση και κοιτά αν το παιδί σας περιλαμβάνεται στο Μαγικό Βιβλίο. Ανακαλύπτει επίσης ότι πρέπει να επισκευάσει τη μαγική του ντουλάπα. Ο σκανδαλιάρης προκαλεί ζημιά στην μυστηριώδη χρονομηχανή. Κινδυνεύουν φέτος τα Χριστούγεννα; Θα είναι διασκεδαστικό και εξαιρετικά συναρπαστικό!

Διάρκεια ταινίας: 11:32 | Παράδοση: 1 ώρα | 6h | 24 ώρες | Υπόθεση ήρεμη
Παρακολουθούν τώρα: 12 άνθρωποι Μόλις αγόρασαν: 1 άνθρωποι

Ο Άγιος Βασίλης αποκαλύπτει ένα Μαγικό Βιβλίο με φωτογραφίες του παιδιού σας. Μιλάει για τα Ξωτικά, τις σχέσεις μεταξύ παιδιών και ενηλίκων και ό,τι πιο όμορφο έχουν τα Χριστούγεννα. Θα πει στα παιδιά πώς μοιράζει τα δώρα στο σπίτι τους; Εξακρίβωσέ το κατά την διάρκεια μιας συναισθηματικής οικογενειακής στιγμής!