ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ | ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η προστασία του απορρήτου και των προσωπικών σας δεδομένων είναι πολύ σημαντική για εμάς. Συλλέγουμε, επεξεργαζόμαστε και χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας όπως περιγράφεται παρακάτω και σύμφωνα πάντα με τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς περί προστασίας προσωπικών δεδομένων:

Γενικές αρχές:

  • Αντιμετωπίζουμε τα δεδομένα σας με προσοχή.
  • Δεν μοιραζόμαστε και δεν εμπορευόμαστε τα δεδομένα σας σε τρίτους.
  • Χρησιμοποιούμε τις προσωπικές σας φωτογραφίες αποκλειστικά και μόνο για να παρέχουμε το προσωπικό σας βίντεο.
  • Μπορείτε να κατεβάσετε το βίντεό σας έως τις 31.01 μετά την αντίστοιχη περίοδο των Χριστουγέννων. Μετά από αυτήν την ημερομηνία θα διαγράψουμε μόνιμα τα δεδομένα που παρέχονται για το βίντεο καθώς και το ίδιο το βίντεο.

Υπεύθυνος Επεξεργασίας Δεδομένων

Παρακάτω αναφέρεται η υπεύθυνη εταιρία για τη χρήση / επεξεργασία των δεδομένων σας:

Amilla Marketing GmbH, Hamburger Str. 210, 38112 Braunschweig, Γερμανία

E-mail: [email protected], Τηλέφωνο: +49 531/23 23 0704

Εάν επιθυμείτε να αντιταχθείτε στη συλλογή, επεξεργασία ή χρήση των δεδομένων σας από εμάς σύμφωνα με την παρούσα δήλωση προστασίας δεδομένων, είτε στο σύνολό της είτε εν μέρει, μπορείτε να στείλετε την ένστασή σας μέσω e-mail ή επιστολής στα παραπάνω αναφερόμενα στοιχεία επικοινωνίας. Μπορείτε να λάβετε επίσης γενικά πληροφορίες σχετικά με τα προσωπικά σας δεδομένα στα στοιχεία επικοινωνίας που αναφέρονται παραπάνω.

Συλλογή και χρήση δεδομένων για επεξεργασία σύμβασης και άνοιγμα λογαριασμού πελάτη

Συλλέγουμε τα προσωπικά δεδομένα που μας παρέχετε οικειοθελώς κατά τη δημιουργία λογαριασμού πελάτη, την παραγγελία, την εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο μας (newsletter) ή μέσω άλλης επικοινωνία μαζί μας. Ο τύπος των δεδομένων που συλλέγονται καθορίζεται από τα αντίστοιχα πεδία εισαγωγής, τα οποία υποδεικνύουν εάν οι πληροφορίες παρέχονται προαιρετικά ή είναι απαραίτητες για τη χρήση των υπηρεσιών μας.

Όταν δημιουργείτε ηλεκτρονικό λογαριασμό πελάτη, συνήθως συλλέγουμε μόνο τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τον κωδικό πρόσβασής σας. Ενδέχεται να επεξεργαστούμε δεδομένα σε κουπόνια/δωροκάρτες που έχετε αγοράσει. Συλλέγουμε τα δεδομένα της παραγγελίας σας καθώς και τον επιλεγμένο τρόπο πληρωμής. Στο πλαίσιο της εκτέλεσης της σύμβασης, συλλέγουμε επίσης δεδομένα σχετικά με την πληρωμή και την ανάκτηση του βίντεό σας. Για να λάβετε το ενημερωτικό δελτίο μας (newsletter) πρέπει να παράσχετε τη διεύθυνση e-mail σας. Αποθηκεύουμε επίσης πληροφορίες σχετικά με τις προτιμήσεις επικοινωνίας σας (επιβεβαίωση λήψης ενημερωτικού δελτίου) και τη χρήση των προωθητικών προσφορών μας από εσάς. Εάν επικοινωνήσετε μαζί μας απευθείας, ενδέχεται να συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αίτημά σας, την απάντηση σε αυτό, συμπεριλαμβανομένης άλλης τυχόν αλληλογραφίας σχετικά με αυτό.

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες και τις φωτογραφίες που ανεβάζετε για να δημιουργήσουμε το εξατομικευμένο σας βίντεο. Μεταφορτώνοντας τις πληροφορίες και τις φωτογραφίες σας, εγγυάστε ότι είστε εξουσιοδοτημένοι να τις χρησιμοποιείτε για τη χρήση των υπηρεσιών μας και για τους σκοπούς που περιγράφονται στο παρόν. Εγγυάστε επίσης ότι έχετε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες και τις εικόνες για το σκοπό αυτό και να τις μεταδώσετε σε εμάς. Έχουμε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να διαγράψουμε φωτογραφίες ή βίντεο που δημιουργήθηκαν βάσει των φωτογραφιών κατόπιν αιτήματος των ατόμων που απεικονίζονται.

Μπορείτε να κατεβάσετε το βίντεό σας έως τις 31.01. του έτους μετά την προηγούμενη περίοδο των Χριστουγέννων. Για το σκοπό αυτό, αποθηκεύουμε τις πληροφορίες και τις φωτογραφίες έως τις 31.01. του αντίστοιχου έτους. Μετά το πέρας αυτής της ημερομηνίας θα διαγράψουμε τις πληροφορίες και τις φωτογραφίες και το βίντεο που δημιουργήθηκε από αυτές αμέσως, πλήρως και μόνιμα. Στη συνέχεια, δεν είναι πλέον δυνατή η επαναφορά των πληροφοριών. Οι φωτογραφίες σας δεν θα αποθηκευτούν ούτε θα χρησιμοποιηθούν για οποιονδήποτε άλλο σκοπό, εκτός εάν είμαστε υποχρεωμένοι να το πράξουμε από διοικητική αρχή ή δικαστική απόφαση.

Χρησιμοποιούμε τα λοιπά δεδομένα που παρέχονται από εσάς για την επεξεργασία της παραγγελίας σας και άλλων ερωτημάτων. Μετά την πλήρη εκπλήρωση της σύμβασης, τα δεδομένα σας σχετικά με την παραγγελία θα αποθηκευτούν μέχρι τη λήξη των περιόδων αποθήκευσης που απαιτούνται βάσει του φορολογικού και εμπορικού δικαίου.

Τα δεδομένα σας θα χρησιμοποιηθούν μόνο για άλλους σκοπούς, εάν έχετε συναινέσει στη χρήση των δεδομένων σας, εάν δικαιούμαστε ή είμαστε υποχρεωμένοι να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας βάσει νόμου ή εάν διατηρήσουμε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για άλλους σκοπούς που επιτρέπονται από το νόμο και για τους οποίους σας ενημερώνουμε σε αυτό το έγγραφο.

Εάν έχετε δημιουργήσει ηλεκτρονικό λογαριασμό, θα αποθηκεύσουμε τα δεδομένα που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας, εφόσον διατηρείτε τον λογαριασμό πελάτη σας. Αυτό δεν ισχύει για τα παραπάνω δεδομένα και τις φωτογραφίες των βίντεό σας, τα οποία διαγράφονται όπως περιγράφεται παραπάνω. Μπορείτε να αιτηθείτε τη διαγραφή του ηλεκτρονικού λογαριασμό σας ανά πάσα στιγμή. Για να το κάνετε αυτό, στείλτε μας ένα μήνυμα στα στοιχεία επικοινωνίας που δίνονται εδώ, κατά προτίμηση μέσω e-mail. Το αίτημά σας θα ικανοποιηθεί το αργότερο εντός 10 εργάσιμων ημερών. Σε περίπτωση διαγραφής του λογαριασμού πελάτη σας, θα αποθηκεύσουμε τα σχετικά δεδομένα μόνο στο βαθμό που είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση μιας σύμβασης ή όπως επιτρέπεται ή απαιτείται δια νόμου.

Κρατήστε τα δεδομένα πρόσβασής σας εμπιστευτικά και μην μεταβιβάσετε τον κωδικό πρόσβασης που έχετε ορίσει σε τρίτους. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για την κατάχρηση του κωδικού πρόσβασής σας. Εάν δεν αποσυνδεθείτε, θα παραμείνετε συνδεδεμένοι στον ιστότοπό μας έως ότου τερματιστεί η περίοδος λειτουργίας του προγράμματος περιήγησής σας. Αυτό σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας και τις διάφορες λειτουργίες χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε ξανά. Κλείστε το πρόγραμμα περιήγησής σας στο τέλος της συνεδρίας σας, ειδικά εάν άλλοι έχουν πρόσβαση στον υπολογιστή σας. Εάν ανακαλύψετε ή υποψιάζεστε ότι κάποιος τρίτος είχε μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στα δεδομένα πρόσβασής σας ή χρησιμοποιεί τον λογαριασμό σας, αλλάξτε αμέσως τον κωδικό πρόσβασής σας και ενημερώστε μας μέσω e-mail.

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας στις προαναφερθείσες περιπτώσεις βάσει της συγκατάθεσής σας, για την εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων και για το νόμιμο συμφέρον μας (Άρθρο 6 παρ. 1 πρόταση 1 γράμματα (α), (β) και (στ) ΓΚΠΔ)

Μεταφορά δεδομένων για την εκπλήρωση της σύμβασης

Δεν πουλάμε και δεν εμπορεύομαστε τα δεδομένα σας σε τρίτους. Διαβιβάζουμε τα δεδομένα σας σε τρίτους μόνο εάν αυτό είναι απαραίτητο για την εκπλήρωση των υποχρεώσεών μας ή άλλως νομικά αποδεκτό.

Συνεργαζόμαστε με τεχνικούς παρόχους υπηρεσιών για την παροχή των υπηρεσιών μας.

Αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών περιλαμβάνουν την εταιρία Impossible Software GmbH για επεξεργασία εικόνας (rendering) και άλλους παρόχους τεχνικών υπηρεσιών. Ανάλογα με τον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών που έχετε επιλέξει κατά τη διαδικασία παραγγελίας, διαβιβάζουμε επίσης τα δεδομένα σας στον σχετικό πάροχο υπηρεσιών πληρωμών στο βαθμό που είναι απαραίτητο για την επεξεργασία πληρωμών. Σε ορισμένες περιπτώσεις, οι επιλεγμένοι πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών συλλέγουν επίσης τα ίδια αυτά τα δεδομένα εάν δημιουργείτε ή έχετε δημιουργήσει λογαριασμό εκεί. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να εγγραφείτε ή να συνδεθείτε με τα δεδομένα πρόσβασης ή τον λογαριασμό σας στον πάροχο υπηρεσιών πληρωμών κατά τη διαδικασία παραγγελίας. Δεν έχουμε πρόσβαση στον λογαριασμό σας ή τα δεδομένα σύνδεσης που απαιτούνται για αυτόν. Οι αντίστοιχες συμβατικές διατάξεις των παρόχων υπηρεσιών πληρωμών και οι διατάξεις περί προστασίας δεδομένων που ορίζονται από αυτούς ισχύουν για την επεξεργασία των πληρωμών.

Εάν οι αντίστοιχοι πάροχοι υπηρεσιών επεξεργάζονται τα δεδομένα σας εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αυτό μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα τη μεταφορά των δεδομένων σας σε μια χώρα με χαμηλότερο επίπεδο προστασίας δεδομένων από αυτό στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Σε τέτοιες περιπτώσεις, θα διασφαλίσουμε ότι οι ενδιαφερόμενοι πάροχοι υπηρεσιών εγγυώνται ισοδύναμο επίπεδο προστασίας δεδομένων, είτε με σύμβαση είτε με άλλο τρόπο.

Διατηρούμε το δικαίωμα να διαβιβάζουμε δεδομένα σε εξαιρετικές περιπτώσεις λόγω επίσημων ή δικαστικών εντολών ή στο βαθμό που αυτό είναι απαραίτητο για τον ισχυρισμό ή την υπεράσπιση νομικών αξιώσεων.

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας στις προαναφερθείσες περιπτώσεις βάσει της συγκατάθεσής σας, για την εκπλήρωση των συμβατικών μας υποχρεώσεων, το νόμιμο συμφέρον μας ή για την διεκδίκηση δικαιωμάτων ή για νομική υπεράσπιση (άρθρο 6 παρ. 1 πρόταση 1 γράμματα α), (β) και (στ) ΓΚΠΔ).

Χρήση δεδομένων κατά την εγγραφή στο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και την αποστολή διαφημίσεων

Εάν εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο, θα χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα που απαιτούνται για το σκοπό αυτό ή παρέχονται ξεχωριστά από εσάς για να σας στείλουμε το ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας (newsletter) σύμφωνα με τη συγκατάθεσή σας. Μπορείτε να διαγραφείτε από το ενημερωτικό δελτίο ανά πάσα στιγμή, είτε στέλνοντας μας ένα μήνυμα είτε χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής που παρέχεται στο ενημερωτικό δελτίο (unsubscribe).

Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι αξιολογούμε τη συμπεριφορά των χρηστών κατά την αποστολή ενημερωτικών δελτίων. Για αυτήν την αξιολόγηση, τα e-mail που αποστέλλονται περιέχουν τα λεγόμενα web beacon ή pixel παρακολούθησης. Για την ανάλυση, συνδέουμε τα προαναφερθέντα δεδομένα και τα web beacons με τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και ένα μοναδικό μοναδικό αναγνωριστικό (Unique ID). Με τα δεδομένα που λαμβάνονται έτσι, ενδέχεται να δημιουργήσουμε ένα προφίλ χρήστη για να προσαρμόσουμε το ενημερωτικό δελτίο στα ατομικά σας ενδιαφέροντα. Με αυτόν τον τρόπο, καταγράφουμε όταν διαβάζετε τα ενημερωτικά δελτία μας, τους συνδέσμους που κάνετε κλικ σε αυτά και συμπεραίνουμε από αυτό ενδεχόμενα προσωπικά σας ενδιαφέροντα. Συνδέουμε αυτά τα δεδομένα με ενέργειες που πραγματοποιείτε στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να αντιταχθείτε σε αυτήν την παρακολούθηση ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στον ξεχωριστό σύνδεσμο που παρέχεται σε κάθε e-mail ή ενημερώνοντάς μας μέσω άλλου καναλιού επικοινωνίας. Οι πληροφορίες αποθηκεύονται για όσο διάστημα έχετε συναινέσει να λαμβάνετε διαφημίσεις. Αφού καταργήσετε την εγγραφή σας, ενδέχεται να αποθηκεύσουμε τα δεδομένα καθαρά στατιστικά και ανώνυμα.

Επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας στις προαναφερθείσες περιπτώσεις βάσει της συγκατάθεσής σας, τα οποία μπορείτε να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή (Άρθρο 6 παρ. 1 πρόταση 1 γράμμα (α) ΓΚΠΔ).

Πιστωτική αξιολόγηση και scoring

Δεν πραγματοποιούμε πιστωτικούς ελέγχους μόνοι μας και δεν χρησιμοποιούμε δική μας πιστωτική βαθμολογία (credit scoring). Ωστόσο, μπορεί να πραγματοποιηθεί πιστωτικός έλεγχος και βαθμολογία από τους παρόχους υπηρεσιών πληρωμών που επιλέξατε κατά τη διαδικασία παραγγελίας. Οι αντίστοιχες συμβατικές διατάξεις των παρόχων υπηρεσιών πληρωμών και οι διατάξεις προστασίας δεδομένων που ορίζονται από αυτούς ισχύουν για την επεξεργασία των πληρωμών.

Χρήση cookies

Για να κάνουμε την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας όσο το δυνατόν πιο ελκυστική και να επιτρέψουμε τη χρήση συγκεκριμένων λειτουργιών, χρησιμοποιούμε τα λεγόμενα cookies σε διάφορες σελίδες. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στην συσκευή σας. Μερικά από τα cookie που χρησιμοποιούμε διαγράφονται ξανά μετά το τέλος της περιόδου λειτουργίας του προγράμματος περιήγησης, δηλαδή μετά το κλείσιμο του προγράμματος περιήγησής σας (cookie περιόδου λειτουργίας/session cookies). Αυτό ισχύει ιδίως για τα cookies που είναι απαραίτητα για τη διασφάλιση της λειτουργίας του ιστότοπου ή της παροχής ορισμένων λειτουργιών (π.χ. καλάθι αγορών). Άλλα cookies παραμένουν στη συσκευή σας και μας δίνουν τη δυνατότητα να αναγνωρίσουμε το πρόγραμμα περιήγησής σας στην επόμενη επίσκεψή σας ή, για παράδειγμα, να αναγνωρίσουμε εάν έχετε αποδεχτεί cookies.

Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας ώστε να σας ενημερώνει σχετικά με τη ρύθμιση των cookies σας και να αποφασίσετε μεμονωμένα εάν θα τα αποδεχτείτε ή για να αποκλείσετε την αποδοχή των cookies για ορισμένες περιπτώσεις ή γενικά. Εάν δεν αποδέχεστε cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες του ιστότοπού μας ή η χρήση σας ενδέχεται να είναι περιορισμένη.

Σε αυτές τις περιπτώσεις επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας βάσει της συγκατάθεσής σας ή της στάθμισης των συμφερόντων προκειμένου να διασφαλίσουμε τα νόμιμα συμφέροντά μας (άρθρο 6 παρ. 1 πρόταση 1 γράμμα (α), (στ) ΓΚΠΔ).

Πρόσθετα (plugins) και tracking

Χρησιμοποιούμε τις ακόλουθες τεχνολογίες για να επιτρέψουμε και να βελτιστοποιήσουμε τη χρήση του παρόντος ιστότοπου. Σε αυτές τις περιπτώσεις, επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας βάσει της συγκατάθεσής σας ή της στάθμισης των συμφερόντων για τη διαφύλαξη των νόμιμων συμφερόντων μας και προς το συμφέρον του τρίτου μέρους, του οποίου τις τεχνικές υπηρεσίες χρησιμοποιούμε (άρθρο 6 παρ. 1 πρόταση 1 γράμματα (α) , (στ) ΓΚΠΔ). Το έννομο συμφέρον μας για την επεξεργασία δεδομένων προκύπτει από τον αντίστοιχο σκοπό των προσθηκών και των τεχνολογιών. Εκτός αν αναφέρεται διαφορετικά, το έννοο συμφέρον μας και του τρίτου μέρους σχετίζεται με την προσφορά της οικονομικής μας υπηρεσίας στην αγορά.

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τις ακόλουθες τεχνολογίες στον ιστότοπο:

WordPress Statistics

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το plugin ανάλυσης WordPress “WP Statistics”. Ο πάροχος αυτού του plugin είναι το wp-statistics.com, ένα έργο της Verona Labs, 5460 West Main Street, Verona, NY 13478, USA, Τηλ. +1 315-363-5841. Η χρήση των στατιστικών του WordPress και η αποθήκευση των cookies βασίζεται στο έννομο συμφέρον μας για την ανάλυση της χρήσης του ιστότοπου και, συνεπώς, για τη βελτίωση αυτού. Απλά στατιστικά στοιχεία δημιουργούνται από τα δεδομένα σε ανώνυμη μορφή, χωρίς να αποθηκεύονται οι διευθύνσεις IP. Η ανωνυμοποίηση IP έχει ενεργοποιηθεί στο WordPress Statistics plugin. Τα προφίλ χρηστών δημιουργούνται χρησιμοποιώντας ένα ψευδώνυμο. Επομένως, δεν είναι δυνατή η προσωπική ταυτοποίηση ενός επισκέπτη, ακόμη και αναδρομικά. Τα cookies χρησιμοποιούνται για τη συλλογή και αποθήκευση δεδομένων χρήσης. Οι πληροφορίες που δημιουργούνται από τα cookies μεταφέρονται στον διακομιστή αυτού του ιστότοπου και αποθηκεύονται. Ο διακομιστής βρίσκεται στη Γερμανία.

Τα ακόλουθα δεδομένα αποθηκεύονται: ανώνυμη μορφή της διεύθυνσης IP (δεν μπορεί να εξαχθεί συμπέρασμα σχετικά με τη διεύθυνση IP). ημερομηνία, ώρα προβολής σελίδας. προορισμός της προβολής σελίδας (υποσελίδα) · πληροφορίες σχετικά με το λειτουργικό σύστημα και την έκδοση προγράμματος περιήγησης / προγράμματος περιήγησης · αριθμός προσβάσεων (σε λεπτά, ώρες, ημέρες, εβδομάδες, μήνες και έτη) · προέλευση των επισκεπτών (μηχανές αναζήτησης, σύνδεσμοι, χώρα κ.λπ.) · όροι αναζήτησης στις μηχανές αναζήτησης (“λέξεις αναζήτησης”), εάν η κλήση πραγματοποιήθηκε μέσω μιας μηχανής αναζήτησης.

YouTube

Χρησιμοποιούμε την πλατφόρμα YouTube.com για να δημοσιεύσουμε δείγματα βίντεο. Ο πάροχος είναι Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland Το YouTube είναι η υπηρεσία του YouTube LLC. Μπορούμε επίσης να ενσωματώσουμε άμεσα βίντεο που είναι αποθηκευμένα στο YouTube. Σε αυτήν την ενσωμάτωση, τα περιεχόμενα του ιστότοπου YouTube εμφανίζονται σε τμήματα ενός παραθύρου προγράμματος περιήγησης. Ωστόσο, τα βίντεο YouTube ζητούνται μόνο κάνοντας κλικ ξεχωριστά. Αυτή η τεχνική ονομάζεται επίσης «framing». Εάν καλέσετε μια (υπο)σελίδα μας στο Διαδίκτυο, στην οποία τα βίντεο YouTube είναι ενσωματωμένα κατ αυτόν τον τρόπο, δημιουργείται σύνδεση με τους διακομιστές του YouTube και το περιεχόμενο εμφανίζεται στη σελίδα Διαδικτύου ενημερώνοντας το πρόγραμμα περιήγησής σας.

Το περιεχόμενο του YouTube μπορεί να ενσωματωθεί μόνο σε “εκτεταμένη λειτουργία απορρήτου”. Αυτό παρέχεται από το ίδιο το YouTube, διασφαλίζοντας έτσι ότι το YouTube δεν αποθηκεύει αρχικά cookie στη συσκευή σας. Ωστόσο, όταν καλείτε τις σχετικές σελίδες, μεταδίδεται η διεύθυνση IP και άλλα δεδομένα του προγράμματος περιήγησης και, ως εκ τούτου, παρέχονται πληροφορίες σχετικά με τις σελίδες Διαδικτύου που έχετε επισκεφτεί. Ωστόσο, αυτές οι πληροφορίες δεν μπορούν να εκχωρηθούν σε εσάς, εκτός εάν έχετε συνδεθεί στο YouTube ή σε άλλη υπηρεσία Google προτού καλέσετε τη σελίδα ή εάν δεν έχετε μόνιμη σύνδεση.

Μόλις κάνετε κλικ για να ξεκινήσετε την αναπαραγωγή ενός ενσωματωμένου βίντεο, η βελτιωμένη λειτουργία απορρήτου του YouTube θα αποθηκεύει μόνο cookie στη συσκευή σας που δεν περιέχουν προσωπικά αναγνωρίσιμα στοιχεία, εκτός εάν είστε συνδεδεμένοι αυτήν τη στιγμή σε μια υπηρεσία Google. Αυτά τα cookie μπορούν να αποτραπούν από τις κατάλληλες ρυθμίσεις και επεκτάσεις του προγράμματος περιήγησης.

Για περισσότερες πληροφορίες και την πολιτική απορρήτου του YouTube, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://policies.google.com/privacy/.

Google Web Fonts

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί τις λεγόμενες γραμματοσειρές Google Web Fonts, οι οποίες παρέχονται από την Google, για την ομοιόμορφη εμφάνιση γραμματοσειρών. Όταν καλείτε μια σελίδα, το πρόγραμμα περιήγησής σας φορτώνει τις απαιτούμενες γραμματοσειρές ιστού στην προσωρινή μνήμη του προγράμματος περιήγησής της για να εμφανίσει σωστά κείμενα και γραμματοσειρές. Για το σκοπό αυτό, το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε πρέπει να συνδεθεί με τους διακομιστές της Google. Αυτό επιτρέπει στην Google να γνωρίζει ότι η πρόσβαση στον ιστότοπό μας μέσω της διεύθυνσης IP σας. Η χρήση των Google Web Fonts είναι προς το συμφέρον μιας ομοιόμορφης και ελκυστικής παρουσίασης του ιστοτόπου. Εάν το πρόγραμμα περιήγησής σας δεν υποστηρίζει γραμματοσειρές Web, θα χρησιμοποιηθεί μια τυπική γραμματοσειρά από τον υπολογιστή σας. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις Γραμματοσειρές Ιστού Google μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://developers.google.com/fonts/faq και στην πολιτική απορρήτου της Google: https://www.google.com/policies/privacy/.

Google Analytics

Χρησιμοποιούμε το Google Analytics, μια υπηρεσία ανάλυσης ιστού της Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, “Google”). Το Google Analytics χρησιμοποιεί cookie. Οι πληροφορίες που δημιουργούνται από το cookie σχετικά με τη χρήση αυτού του ιστότοπου από εσάς μεταφέρονται συνήθως σε διακομιστή Google στις ΗΠΑ και αποθηκεύονται εκεί.

Ωστόσο, λόγω της ενεργοποίησης της ανωνυμοποίησης IP στον ιστότοπό μας, η διεύθυνση IP σας θα συντομευτεί πρώτα από την Google εντός των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή σε άλλα κράτη που συμμετέχουν στη συμφωνία για τον Ευρωπαϊκό Οικονομικό Χώρο. Μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις, η πλήρης διεύθυνση IP θα μεταφερθεί σε διακομιστή Google στις ΗΠΑ και θα συντομευτεί εκεί. Εκ μέρους του χειριστή αυτού του ιστότοπου, η Google θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες με σκοπό την αξιολόγηση της από μέρους σας χρήσης του ιστότοπου, τη σύνταξη αναφορών σχετικά με τη δραστηριότητα του ιστότοπου και την παροχή άλλων υπηρεσιών που σχετίζονται με τη δραστηριότητα του ιστότοπου και τη χρήση του διαδικτύου.

Η διεύθυνση IP που μεταδίδεται από το πρόγραμμα περιήγησής σας στο πλαίσιο του Google Analytics δεν συγχωνεύεται με άλλα δεδομένα από την Google. Μπορείτε να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας έτσι ώστε να ενημερώνεστε για τη ρύθμιση των cookies και να αποφασίζετε μεμονωμένα σχετικά με την αποδοχή τους ή να αποκλείσετε την αποδοχή των cookies για ορισμένες περιπτώσεις ή γενικά. Εάν επιλέξετε να μην αποδεχτείτε τα cookies, ενδέχεται να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες λειτουργίες του ιστότοπού μας ή η χρήση σας ενδέχεται να είναι περιορισμένη. Μπορείτε επίσης να αποτρέψετε τη συλλογή δεδομένων που δημιουργούνται από το cookie και σχετίζονται με τη χρήση του ιστότοπου (συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης IP σας) στην Google και την επεξεργασία αυτών των δεδομένων από την Google, κατεβάζοντας και εγκαθιστώντας το εξής πρόσθετο: Opt-out Browser Add-on (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en).

Πρόσθετα κοινωνικής δικτύωσης (Social Plugins)

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα λεγόμενα πρόσθετα κοινωνικής δικτύωσης από διάφορα κοινωνικά δίκτυα (π.χ. Facebook, Instagram). Με αυτές τις λειτουργίες μπορείτε να μοιραστείτε μεμονωμένο περιεχόμενο με τους φίλους σας ή άλλους συμμετέχοντες στα αντίστοιχα κοινωνικά δίκτυα ή να προτείνετε αυτό το περιεχόμενο. Κατά τη χρήση αυτών των κοινωνικών προσθηκών, τα προσωπικά δεδομένα ενδέχεται να συλλέγονται από το αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο. Εάν καλέσετε μια ψηφιακή προσφορά στην οποία είναι ενσωματωμένο ένα κοινωνικό πρόσθετο, το κοινωνικό δίκτυο δημιουργεί αμέσως μια σύνδεση με το πρόγραμμα περιήγησής σας. Με αυτόν τον τρόπο, το κοινωνικό δίκτυο λαμβάνει, μεταξύ άλλων, τις πληροφορίες που έχετε επισκεφτεί στον ιστότοπό μας με τη διεύθυνση IP / αναγνωριστικό της συσκευής σας, ανεξάρτητα από το εάν είστε συνδεδεμένοι στο κοινωνικό δίκτυο ή έχετε εγγραφεί καθόλου.

Εάν είστε ταυτόχρονα συνδεδεμένοι στο αντίστοιχο κοινωνικό δίκτυο, το κοινωνικό δίκτυο αντιστοιχίζει αυτόματα την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας στο προφίλ σας. Ακόμα και αν ενεργοποιήσετε τις αντίστοιχες προσθήκες κοινωνικής δικτύωσης και προτείνετε άρθρα και περιεχόμενο, για παράδειγμα, το κοινωνικό δίκτυο μπορεί ακόμα να εκχωρήσει αυτές τις πληροφορίες στο προφίλ σας. Εάν δεν θέλετε το κοινωνικό δίκτυο να συσχετίσει την επίσκεψή σας στον ιστότοπό μας με το προφίλ χρήστη σας, αποσυνδεθείτε από το κοινωνικό δίκτυο όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας. Θα θέλαμε να επισημάνουμε ότι τα δεδομένα που συλλέγονται σε σχέση με τις κοινωνικές προσθήκες ανταλλάσσονται μόνο μεταξύ του προγράμματος περιήγησής σας και του φορέα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν γνωρίζουμε το περιεχόμενο των δεδομένων που συλλέγονται και παρέχονται. Σε αυτό το πλαίσιο, σας συνιστούμε να διαβάσετε τις τρέχουσες πληροφορίες προστασίας δεδομένων των αντίστοιχων φορέων κοινωνικής δικτύωσης.

Facebook

Το Facebook επιτρέπει στους χρήστες του κοινωνικού δικτύου να δημιουργούν ιδιωτικά προφίλ, να ανεβάζουν φωτογραφίες και δίκτυο μέσω αιτημάτων φίλων, μεταξύ άλλων. Η λειτουργική εταιρεία του Facebook είναι η Facebook, Inc. 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA. Το άτομο που είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, εάν ένα υποκείμενο δεδομένων ζει εκτός ΗΠΑ ή Καναδά, είναι το Facebook Ireland Ltd, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ireland. Περισσότερες πληροφορίες και η ισχύουσα πολιτική απορρήτου στο Facebook μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://de-de.facebook.com/about/privacy/.

Instagram

Το Instagram σάς επιτρέπει να μοιράζεστε φωτογραφίες και βίντεο και επίσης να διανέμετε τέτοια δεδομένα σε άλλα κοινωνικά δίκτυα. Οι υπηρεσίες Instagram λειτουργούν από την Instagram LLC, 1 Hacker Way, Building 14 First Floor, Menlo Park, CA, USA. Περισσότερες πληροφορίες και η ισχύουσα πολιτική απορρήτου του Instagram μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση https://help.instagram.com/155833707900388 και https://www.instagram.com/about/legal/privacy/.

Αποθήκευση δεδομένων πρόσβασης σε αρχεία καταγραφής διακομιστή (server log files)

Μπορείτε να επισκεφθείτε τους ιστότοπούς μας χωρίς να παρέχετε προσωπικά στοιχεία. Αποθηκεύουμε μόνο δεδομένα πρόσβασης στα λεγόμενα αρχεία καταγραφής διακομιστή. Αφορά τα: τύπο προγράμματος περιήγησης και έκδοση προγράμματος περιήγησης, χρησιμοποιούμενο λειτουργικό σύστημα, διεύθυνση URL παραπομπής, όνομα κεντρικού υπολογιστή του υπολογιστή πρόσβασης, ώρα διερεύνησης διακομιστή, διεύθυνση IP. Αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για να διασφαλιστεί η απρόσκοπτη λειτουργία του ιστότοπου. Δεν αξιολογούμε αυτά τα δεδομένα μεμονωμένα και δεν τα συνδέουμε με τον λογαριασμό πελάτη σας. Ωστόσο, μπορούμε να δούμε από στατιστικά δεδομένα, για παράδειγμα, για ποιους τύπους προγράμματος περιήγησης μπορούμε να βελτιστοποιήσουμε τον ιστότοπο. Η επεξεργασία εξυπηρετεί τα νόμιμα συμφέροντά μας.

Ασφάλεια δεδομένων

Κρυπτογραφούμε τα δεδομένα σας κατά τη μετάδοση μέσω της ιστοσελίδας μας. Για το σκοπό αυτό χρησιμοποιούμε τις λεγόμενες συνδέσεις SSL (Secure Socket Layer). Αυτό διασφαλίζει ότι τρίτοι δεν μπορούν να διαβάσουν τα δεδομένα κατά τη μετάδοση.

Διασφαλίζουμε τον ιστότοπό μας και τα άλλα συστήματα και τα προσωπικά μας δεδομένα με κατάλληλα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα, ιδίως ενάντια σε απώλεια, καταστροφή, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση, τροποποίηση ή αποκάλυψη σε τρίτους.

Δικαιώματα προστασίας δεδομένων, αναφορά καταγγελιών σε αρχή προστασίας δεδομένων

Έχετε τα ακόλουθα νόμιμα δικαιώματα προστασίας δεδομένων, με την επιφύλαξη των σχετικών νομικών απαιτήσεων: δικαίωμα ενημέρωσης (άρθρο 15 του ΓΚΠΔ), δικαίωμα διαγραφής (άρθρο 17 του ΓΚΠΔ), δικαίωμα διόρθωσης (άρθρο 16 του ΓΚΠΔ), δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας (άρθρο 18 ΓΚΠΔ), δικαίωμα μεταφοράς δεδομένων (άρθρο 20 ΓΚΠΔ), δικαίωμα προσφυγής σε εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων (άρθρο 77 ΓΚΠΔ), δικαίωμα ανάκλησης συγκατάθεσης (άρθρο 7 παράγραφος 3 του ΓΚΠΔ) και δικαίωμα ένστασης σε ορισμένα μέτρα επεξεργασίας δεδομένων (Άρθρο 21 του ΓΚΠΔ). Εάν επιθυμείτε να διεκδικήσετε τα δικαιώματα προστασίας των δεδομένων σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή. Παρακαλώ χρησιμοποιήστε τα στοιχεία επικοινωνίας ή τη διεύθυνση e-mail μας. Περαιτέρω στοιχεία επικοινωνίας μπορείτε να βρείτε στο αποτύπωμα μας.

Amilla Marketing GmbH, Hamburger Str. 210, 38112 Braunschweig, Γερμανία

E-mail: [email protected]

Έχετε δικαίωμα προσφυγής στην αρχή προστασίας δεδομένων που είναι υπεύθυνη για την ανησυχία σας. Η αρχή προστασίας δεδομένων που είναι υπεύθυνη για εμάς είναι ο αρμόδιος για θέματα προστασίας δεδομένων Κάτω Σαξονίας, Prinzenstrasse 5, 30159 Ανόβερο, Γερμανία. Περισσότερες πληροφορίες και τρέχοντα στοιχεία επικοινωνίας μπορείτε να βρείτε στο Διαδίκτυο στη διεύθυνση https://lfd.niedersachsen.de.

Διαθεσιμότητα

Μπορείτε να δείτε αυτήν την πολιτική απορρήτου στη διεύθυνση https://magicsanta.gr. Μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε ή να εκτυπώσετε αυτήν τη δήλωση προστασίας δεδομένων χρησιμοποιώντας τις αντίστοιχες λειτουργίες του προγράμματος περιήγησής σας.

Αλλαγές

Διατηρούμε το δικαίωμα να αλλάξουμε αυτήν τη δήλωση προστασίας δεδομένων από καιρό σε καιρό ή να την προσαρμόσουμε στις νομικές απαιτήσεις και επομένως σας ζητάμε να ελέγχετε την τρέχουσα δήλωση προστασίας δεδομένων κάθε φορά που επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας.

Έκδοση: Δεκέμβριος 2020

Amilla Marketing GmbH

Έδρα της εταιρείας: Amilla Marketing GmbH, Hamburger Str. 210, 38112 Braunschweig, Γερμανία; Διευθύνοντες Σύμβουλοι: Julia Colter, Christoph Köchy, Marc Müller; Εγγράφουσα αρχή: Braunschweig Local Court, HRB 206424, Αναγνωριστικό VAT ID: DE312760317.

English Version

PRIVACY POLICY | PERSONAL DATA PROTECTION DECLARATION

The protection of your privacy and your personal data is very important to us. We collect, process and use your data as described below in accordance with the applicable data protection laws.

General Principles:

  • We treat your data with care.
  • We do not sell or market your data to third parties.
  • We use your private photos only to provide your personal video.
  • You can download your video until 31.01 after the respective Christmas season. After this date we will delete the data provided for the video as well as the video permanently.

Data Processing Responsible

The below is responsible for the use/processing of your data:
Amilla Marketing GmbH, Hamburger Str. 210, 38112 Braunschweig, Germany
E-mail: [email protected], Phone: +49 531 / 23 23 0704
If you wish to object to the collection, processing or use of your data by us in accordance with this data protection declaration, either as a whole or for partly, you can send your objection by e-mail or letter to the above-mentioned contact data. You will also receive information regarding your personal data free of charge under the contact data mentioned above.

Data collection and use for contract processing and opening a customer account

We collect personal data that you voluntarily provide us with, when creating a customer account, placing an order, registering for our newsletter or otherwise contacting us. The type of data collected is determined by the respective input fields, which indicate whether the information is provided optionally or is necessary in order to use our services.
When you register for a customer account, we collect your e-mail address and password. We may process data on vouchers that you have purchased. We collect the data of your order and the chosen payment method. Within the scope of the execution of the contract we also collect data in relation to the payment and the retrieval of your video. To receive our newsletter you must provide your e-mail address; we also store information on your newsletter confirmation and your use of our promotional offers. If you contact us directly, we may collect further information about your request, the response to it, including any correspondence in this regard.
We use the information and photos you upload to create your personalised video. By uploading your information and photos, you warrant that you are authorised to use them for the use of our services and for the purposes described herein. You also warrant that you have the right to use the information and images for this purpose and to transmit them to us. We are entitled at any time to delete photos or videos created on the basis of the photos at the request of persons depicted.
You can use your video until 31.01. of the year following the Christmas season. For this purpose, we store the information and the photos until 31.01. of the respective year. After that date we will delete the information and photos and the video created from them immediately, completely and permanently. Afterwards, it is no longer possible to restore the information. Your photos will not be stored or used for any other purpose unless we are obliged to do so by official or court order.
We use the other data provided by you to process your order and other enquiries. After complete fulfilment of the contract, your data relating to the order will be stored until the expiry of the storage periods required under tax and commercial law.
Your data will only be used for other purposes if you have consented to the use of your data, if we are entitled or obliged to use your data by law or if we reserve the right to use your data for other purposes which are permitted by law and about which we inform you in this document.
If you have created a customer account, we will store your account-related data as long as you maintain your customer account. This does not apply to the above-mentioned data and photos of your videos, which are deleted as described above. You can have your other customer account deleted at any time; to do so, please send us a message to the contact details given here, preferably by e-mail. In the event of deletion of your customer account, we will only store the relevant data to the extent necessary for the fulfilment of a contract or as legally permitted or required.
Please keep your access data confidential and do not pass on the password you have set to third parties. We are not liable for the misuse of your password, unless we are responsible for it. If you do not log out, you will remain logged in to our website until your browser session is terminated. This allows you to use our website and the various functions without having to log in again. Please close your browser at the end of your session, especially if others have access to your computer. If you discover or suspect that a third party has had unauthorised access to your access data or is using your account, please change your password immediately and inform us by e-mail.
We process your data in the aforementioned cases on the basis of your consent, for the fulfilment of our contractual obligations and in our legitimate interest (Art. 6 para. 1 sentence 1 letters (a), (b) and (f) GDPR).

Data transfer for contract fulfilment

We do not sell or market your data to third parties. We only pass on your data to third parties if this is necessary to fulfil our obligations or otherwise legally permissible.
We work together with technical service providers to provide our services. These service providers include Impossible Software GmbH for image processing (rendering) and other technical service providers. Depending on which payment service provider you have selected during the ordering process, we also pass on your data to the payment service provider concerned to the extent necessary for payment processing. In some cases, the selected payment service providers also collect this data themselves if you create or have created an account there. In this case, you must register or log in with your access data or your account with the payment service provider during the ordering process. We do not have access to your account or the login data required for it. The respective contractual provisions of the payment service providers and the data protection provisions stipulated by them shall apply to the processing of payments.
If the respective service providers process your data outside of the European Union, this may result in your data being transferred to a country with a lower data protection standard than that in the European Union. In such cases, we will ensure that the service providers concerned guarantee an equivalent level of data protection, whether by contract or otherwise.
We reserve the right to pass on data in exceptional cases due to official or court orders or insofar as this is necessary for the assertion or defence of legal claims.
We process your data in the aforementioned cases on the basis of your consent, for the fulfilment of our contractual obligations, our legitimate interest or for the assertion of rights or for legal defence (Art. 6 para. 1 sentence 1 letters (a), (b) and (f) GDPR).

Use of data when registering for the e-mail newsletter and sending advertising

If you register for our newsletter, we will use the data required for this purpose or separately provided by you to send you our e-mail newsletter in accordance with your consent. You can unsubscribe from the newsletter at any time, either by sending us a message or by using the unsubscribe link provided in the newsletter.
Please note that we evaluate your user behaviour when sending newsletters. For this evaluation, the e-mails sent contain so-called web beacons or tracking pixels. For the analysis, we link the above-mentioned data and the web beacons with your e-mail address and an individual unique ID. With the data thus obtained, we may create a user profile in order to tailor the newsletter to your individual interests. In doing so, we record when you read our newsletters, which links you click in them and conclude from this your personal interests. We link this data to actions you take on our website. You can object to this tracking at any time by clicking on the separate link provided in each e-mail or by informing us via another contact channel. The information is stored for as long as you have consented to receive advertising. After you have unsubscribed, we may store the data purely statistically and anonymously.
We process your data in the above-mentioned cases on the basis of your consent, which you can revoke at any time (Art. 6 para. 1 sentence 1 letter (a) GDPR).

Credit assessment and scoring

We do not carry out credit checks ourselves and do not use our own credit scoring. However, a credit check and scoring may be carried out by the payment service providers you selected during the ordering process. The respective contractual provisions of the payment service providers and the data protection provisions stipulated by them apply to the processing of payments.

Use of cookies

To make your visit to our website as attractive as possible and to enable the use of certain functions, we use so-called cookies on various pages. Cookies are small text files that are stored on your end device. Some of the cookies we use are deleted again after the end of the browser session, i.e. after closing your browser (session cookies). This applies in particular to cookies which are necessary to ensure the functioning of the website or the provision of certain functions (e.g. shopping basket). Other cookies remain on your end device and enable us to recognise your browser on your next visit or, for example, to recognise whether you have accepted cookies.
You can set your browser to inform you about the setting of cookies and to decide individually whether to accept them or to exclude the acceptance of cookies for certain cases or in general. If you do not accept cookies, you may not be able to use certain functions of our website or your use may be restricted.
In these cases we process your data on the basis of your consent or a weighing of interests in order to safeguard our legitimate interests (Art. 6 para. 1 sentence 1 letter (a), (f) GDPR).

Plugins and tracking

We use the following technologies to enable and optimise the use of the website. In these cases, we process your data on the basis of your consent or a weighing of interests to safeguard our legitimate interests and in the interests of the third party whose technical services we use (Art. 6 para. 1 sentence 1 letters (a), (f) GDPR). The legitimate interest in data processing results from the respective purpose of the plug-ins and tracking technologies. Unless otherwise stated, our interest and the interest of the third party relates to offering an economic service on the market.
We may use the following technologies on the website:

WordPress Statistics

This website uses the WordPress analysis plugin “WP Statistics”. The provider of this plugin is wp-statistics.com, a project of Verona Labs, 5460 West Main Street, Verona, NY 13478, USA, Tel. +1 315-363-5841. The use of WordPress Statistics and the storage of cookies is based on our legitimate interest in analysing the use of the website and thus making improvements. Simple statistics are generated from the data in anonymised form, without saving the IP addresses. IP anonymisation has been activated in the WordPress Statistics plugin. User profiles are created using a pseudonym. A personal identification of a visitor is therefore not possible, even retrospectively. Cookies are used to collect and store usage data. The information generated by the cookies is transferred to the server of this website and stored. The server is located in Germany.
The following data is stored: anonymised form of the IP address (no conclusion can be drawn about the IP address); date, time of the page view; destination of the page view (subpage); information about the operating system and browser/browser version; number of accesses (in minutes, hours, days, weeks, months and years); origin of the visitors (search engines, links, country etc.); search terms in search engines (“search words”), if the call was made via a search engine.

YouTube

We use the YouTube.com platform to publish sample videos. The provider is Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Ireland YouTube is the service of YouTube LLC. We may also directly integrate videos stored on YouTube. In this integration, contents of the YouTube website are displayed in parts of a browser window. However, the YouTube videos are only called up by clicking on them separately. This technique is also called “framing”. If you call up a (sub)page of our Internet offer on which YouTube videos are integrated in this form, a connection to the YouTube servers is established and the content is displayed on the Internet page by informing your browser.
YouTube content can only be integrated in “extended privacy mode”. This is provided by YouTube itself, thus ensuring that YouTube does not initially store any cookies on your device. When you call up the relevant pages, however, the IP address and other browser data are transmitted and thus, in particular, information is provided as to which of our Internet pages you have visited. However, this information cannot be assigned to you unless you have logged in to YouTube or another Google service before calling up the page or unless you are permanently logged in.
Once you click to start playback of an embedded video, YouTube’s enhanced privacy mode will only store cookies on your device that do not contain personally identifiable information unless you are currently signed in to a Google service. These cookies can be prevented by appropriate browser settings and extensions.
For more information and the YouTube privacy policy, please visit https://policies.google.com/privacy/.

Google Web Fonts

This website uses so-called web fonts, which are provided by Google, for the uniform display of fonts. When you call up a page, your browser loads the required web fonts into its browser cache in order to display texts and fonts correctly. For this purpose the browser you are using must connect to the servers of Google. This enables Google to know that our website has been accessed via your IP address. The use of Google Web Fonts is in the interest of a uniform and attractive presentation of our offer. If your browser does not support Web Fonts, a standard font will be used by your computer. Further information about Google Web Fonts can be found at https://developers.google.com/fonts/faq and in the Google privacy policy: https://www.google.com/policies/privacy/.

Google Analytics

We use Google Analytics, a web analysis service of Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; “Google”). Google Analytics uses cookies. The information generated by the cookie about your use of this website is usually transferred to a Google server in the USA and stored there.
However, due to the activation of IP anonymisation on our website, your IP address will first be shortened by Google within member states of the European Union or in other states which are party to the Agreement on the European Economic Area. Only in exceptional cases will the full IP address be transferred to a Google server in the USA and shortened there. On behalf of the operator of this website, Google will use this information for the purpose of evaluating your use of the website, compiling reports on website activity and providing other services relating to website activity and internet usage.
The IP address transmitted by your browser within the framework of Google Analytics is not merged with other data from Google. You can set up your browser so that you are informed about the setting of cookies and decide individually about their acceptance or exclude the acceptance of cookies for certain cases or generally. If you choose not to accept cookies, you may not be able to use certain functions of our website or your use may be restricted. You can also prevent the collection of data generated by the cookie and related to your use of the website (including your IP address) to Google and the processing of this data by Google by downloading and installing the browser plugin available at the following link: Opt-out Browser Add-on (https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de).

Social plug-ins

We may use so-called social plugins from various social networks (e.g. Facebook, Instagram). With these functions you can share individual content with your friends or other participants in the respective social networks or recommend this content. When using these social plugins, personal data may be collected by the respective social network. If you call up a digital offer in which a social plugin is integrated, the social network immediately establishes a connection with your browser. In this way, the social network receives, among other things, the information that you have visited our website with your IP address / device ID, regardless of whether you are currently logged in to the social network or registered at all.
If you are logged in to the respective social network at the same time, the social network automatically assigns your visit to our website to your profile. Even if you activate the respective social plugins and recommend articles and content, for example, the social network can still assign this information to your profile. If you do not want the social network to associate your visit to our website with your user profile, please log out of the social network when you use our website. We would like to point out that the data collected in connection with the social plugins is only exchanged between your browser and the social network operator. We have no knowledge of the content of the data collected and provided. Against this background, we recommend that you read the current data protection information of the respective social network operators.

Facebook

Facebook enables users of the social network to create private profiles, upload photos and network via friend requests, among other things. The operating company of Facebook is Facebook, Inc. 1 Hacker Way, Menlo Park, CA 94025, USA. The person responsible for processing personal data, if a data subject lives outside the USA or Canada, is Facebook Ireland Ltd, 4 Grand Canal Square, Grand Canal Harbour, Dublin 2, Ireland. Further information and the applicable Facebook privacy policy can be found at https://de-de.facebook.com/about/privacy/.

Instagram

Instagram allows you to share photos and videos and also to distribute such data to other social networks. Instagram services are operated by Instagram LLC, 1 Hacker Way, Building 14 First Floor, Menlo Park, CA, USA. Further information and Instagram’s applicable privacy policy can be found at https://help.instagram.com/155833707900388 and https://www.instagram.com/about/legal/privacy/.
Storage of access data in server log files
You can visit our websites without providing any personal information. We only store access data in so-called server log files. These are browser type and browser version, operating system used, referrer URL, host name of the accessing computer, time of the server enquiry, IP address. These data are used exclusively to ensure the trouble-free operation of the site. We do not evaluate these data individually and do not link them to your customer account. However, we can see from statistical data, for example, for which browser types we can optimise the website. The processing serves our legitimate interests.

Data security

We encrypt your data during transmission via our website. We use so-called SSL connections (Secure Socket Layer) for this purpose. This ensures that third parties cannot read the data during transmission.
We secure our website and our other systems and personal data by appropriate technical and organisational measures, in particular against loss, destruction, unauthorised access, modification or disclosure to third parties.

Data protection rights, complaint report to a data protection authority

You have the following statutory data protection rights, subject to the relevant legal requirements: right of information (Article 15 GDPR), right of deletion (Article 17 GDPR), right of rectification (Article 16 GDPR), right to restrict processing (Article 18 GDPR), right to transfer data (Article 20 GDPR), right of appeal to a data protection supervisory authority (Article 77 GDPR), right to withdraw consent (Article 7(3) GDPR) and the right to object to certain data processing measures (Article 21 GDPR). If you wish to assert your data protection rights, you can contact us at any time. Please use our contact details or e-mail address. Further contact details can be found in our imprint.
Amilla Marketing GmbH, Hamburger Str. 210, 38112 Braunschweig, Germany
E-mail: [email protected]
You have a right of appeal to the data protection authority responsible for your concern. The data protection authority responsible for us is the Responcible for Data Protection of Niedersachsen, Prinzenstraße 5, 30159 Hannover, Germany. Additional information and contact details can be found online at https://lfd.niedersachsen.de.

Availability

You can view this privacy policy at https://magicsanta.gr. You can also save or print out this data protection declaration by using the corresponding functions of your browser.

Changes

We reserve the right to change this data protection declaration from time to time or to adapt it to legal requirements and therefore ask you to check the current data protection declaration each time you visit our website.
Version: December 2020

Amilla Marketing GmbH

Registered office of the company: Amilla Marketing GmbH, Hamburger Str. 210, 38112 Braunschweig, Germany; Managing Directors: Julia Colter, Christoph Köchy, Marc Müller; Register Court: Braunschweig Local Court, HRB 206424, Value Added Tax ID: DE312760317.

© 2024 Magic Santa. All rights reserved. Powered by Web Lab

Διάρκεια ταινίας: 16:24 | Παράδοση: 1 ώρα | 6h | 24 ώρες | Υπόθεση δυναμική
Παρακολουθούν τώρα: 16 άνθρωποι Μόλις αγόρασαν: 1 άνθρωποι

Ο Άγιος Βασίλης έχει μια σημαντική συζήτηση και κοιτά αν το παιδί σας περιλαμβάνεται στο Μαγικό Βιβλίο. Ανακαλύπτει επίσης ότι πρέπει να επισκευάσει τη μαγική του ντουλάπα. Ο σκανδαλιάρης προκαλεί ζημιά στην μυστηριώδη χρονομηχανή. Κινδυνεύουν φέτος τα Χριστούγεννα; Θα είναι διασκεδαστικό και εξαιρετικά συναρπαστικό!

Διάρκεια ταινίας: 11:32 | Παράδοση: 1 ώρα | 6h | 24 ώρες | Υπόθεση ήρεμη
Παρακολουθούν τώρα: 14 άνθρωποι Μόλις αγόρασαν: 1 άνθρωποι

Ο Άγιος Βασίλης αποκαλύπτει ένα Μαγικό Βιβλίο με φωτογραφίες του παιδιού σας. Μιλάει για τα Ξωτικά, τις σχέσεις μεταξύ παιδιών και ενηλίκων και ό,τι πιο όμορφο έχουν τα Χριστούγεννα. Θα πει στα παιδιά πώς μοιράζει τα δώρα στο σπίτι τους; Εξακρίβωσέ το κατά την διάρκεια μιας συναισθηματικής οικογενειακής στιγμής!